Sophia volgens haar vriendin Shanice

‘Sophia is een van mijn dierbaarste vriendinnen.
Ik zou haar omschrijven als een spontane, vrolijke, gekke, avontuurlijke, gezellige, lieve, mooie meid.
Een van de bijnamen die ik vaak gebruik voor haar is Sooftijs, omdat de grap dan is dat zij mij Shan-ice noemt.

Ze is een creatief persoon die vaak originele en slimme ideeën kan bedenken en hard haar best doet als ze een doel voor ogen heeft.
Met Sophia kun je altijd lachen en spontane momenten beleven. Geen enkel moment is daarom ook hetzelfde. Ze is iemand die altijd in is voor een feestje of een gezellige meidenavond. Een avond waar we bijvoorbeeld uit eten gaan, naar de bioscoop of een sleepover hebben.

Maar het leukste vind ik de urenlange gesprekken die ik met haar kan hebben tot diep in de nacht.
Ik hoop dat we dit binnenkort weer samen kunnen doen.’

Shanice